Beschrijving
Geserveerd met zeekraalpesto en croutons
Ingrediënten: garnalendoppen (SCHAALDIEREN), tomaat, ui, knoflook, venkel, bleekselderij (SELDERIJ), witte wijn (SULFIET), kookroomlight(LACTOSE), zeekraal, peterselie, volkorenbrood (TARWE), Hollandse garnaal (SCHAALDIEREN), citroen, water, zonnebloemolie, kruiden, specerijen, zout, peper
Instructies: Verwijder de folie van het bakje met een mesje. Leg de 3 garnituren (garnalen en zeekraal, croutons en tomaat) in een diep bord of kom. Verwarm de soep in een pan en schenk de soep uit in het bord.
Wijnadvies van Jesse Lemmens (Colaris):
Saint-Véran ‘Les Colanges’ Domaine de La Creuze Noir 2021“Een bekende appellatie toont zijn kracht. Puur, fris en rijp. Het is de elegantie van witte Bourgogne, die nooit verveelt.”
Bestel de wijn bij Colaris met actiecode ‘Eva’ voor gratis bezorging!
Koolhydraten: 18g
Waarvan suikers: 5g
Vetten: 19g
Waarvan verzadigd: 5g
Eiwitten: 12g
Vezels: 2g
Zout: 1,5g