OVER CHIEL KOOKT

Chiel de Haan, Huizenaar en oprichter van Chiel Kookt, is in 2020 zijn droom achterna gegaan: een eigen bedrijf om goede en gezonde maaltijden voor iedereen makkelijker te maken!

Lees meer over Chiel en zijn team.

Welkom in de culinaire wereld van Chiel!

Dankzij mijn ervaring in sterrenrestaurants heb ik altijd op het hoogste niveau gekookt. Maar ondanks de glans en glamour die zo’n ster met zich meebrengt, miste ik één cruciaal ingrediënt: vrijheid.

De vrijheid om te koken vanuit mijn hart, om de passie voor eten voor meer mensen echt toegankelijk te maken.

Het roer om!

Ik heb het roer omgegooid en besloot een nieuw culinair avontuur te beginnen in het prachtige Huizen, Noord-Holland. Hier heb ik samen met mijn vrouw een plek gecreëerd waar goed eten centraal staat.

Goed eten voor iedereen!
Mijn missie is simpel en ambitieus: goed eten bereikbaar maken voor iedereen. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om van kwaliteitsvoeding te genieten, ongeacht de gelegenheid of het budget.

Heel wat werk, samen met het team!

Samen met mijn team van bezorgers en koks ben ik lekker aan het werk aan deze missie. En het gaat super! Dit is hoe we goed eten voor jou makkelijk maken:

👨‍🍳 Catering: Heb je een speciaal evenement of een gelegenheid waarvoor je de beste gerechten nodig hebt? Laat mij en mijn team het harde werk doen zodat jij samen met je gasten kan genieten.

🚚 Maaltijdservice: Geen tijd of zin om te koken? Ik breng twee keer per week de magie van mijn keuken naar jouw voordeur met onze bezorgservice. Altijd vers, altijd heerlijk.

👌🏼 Traiteur: Voor degenen die de smaak van Chiels keuken elke dag willen ervaren hebben we een traiteurservice die het allerbeste uit de culinaire wereld biedt.

🤖🥗 Maaltijdmachine: Om onze verse maaltijden op meer plekken te krijgen zijn we gestart met onze eigen maaltijdmachine. Deze vind je bij onze keuken in het Holleblok in Huizen en binnenkort op nog veel meer plekken!

Wat zeggen onze klanten?