Beschrijving
Met vijgen, peer en walnoot
Ingrediënten: radicchio, balsamico azijn (SULFIET), rucola, vijgen, blauwe kaas (LACTOSE), kwark (LACTOSE), peer, walnoot (NOTEN), water, zonnebloemolie, kruiden, specerijen, zout, peper
Instructies: Verwijder de folie van het bakje met een mesje. Leg de salade speels op een bordje en garneer met de dressing en walnoten.
Wijnadvies van Jesse Lemmens (Colaris):
Pouilly-Fumé ‘La Renardière’Domaine Bouchié-Chatellier 2021 “Pouilly-Fumé ten voeten uit: mineralig, gekonfijte limoen en citroenzeste, met een voorzichtige rokerige zweem.”
Bestel de wijn bij Colaris met actiecode ‘Eva’ voor gratis bezorging!
Voedingswaarde: per maaltijd van 300 gram:
Energie: 340kcal
Koolhydraten: 32g
Waarvan suikers: 21g
Vetten: 18g
Waarvan verzadigd: 6g
Eiwitten: 11g
Vezels: 5g
Zout: 0,65g
Koolhydraten: 32g
Waarvan suikers: 21g
Vetten: 18g
Waarvan verzadigd: 6g
Eiwitten: 11g
Vezels: 5g
Zout: 0,65g
Te gebruiken tot: 3 dagen na levering