Kerstmenu vlees

32,06

Voorgerecht Arancini ala ragu met geroosterde paprika en yoghurtdip Hoofdgerecht Pulled beef met polenta en stoofpeertjes Dessert Brownie van zoete aardappel met frambozensaus en hangop Te gebruiken tot:  27 december Wijnadvies van Jesse Lemmens (Colaris): Voorgerecht: Friulano Ronchi di Manzano 2020 “Friulano: de fris geparfumeerde ontdekking uit het paradijselijke noordoosten van Italië, om de Zuid-Italiaanse […]

Uitverkocht

SKU: 225222
Category: , ,
Tags: ,

Beschrijving

Voorgerecht
Arancini ala ragu met geroosterde paprika en yoghurtdip

Hoofdgerecht
Pulled beef met polenta en stoofpeertjes

Dessert
Brownie van zoete aardappel met frambozensaus en hangop

Te gebruiken tot:  27 december

Wijnadvies van Jesse Lemmens (Colaris):

Voorgerecht: Friulano Ronchi di Manzano 2020
“Friulano: de fris geparfumeerde ontdekking uit het paradijselijke noordoosten van Italië, om de
Zuid-Italiaanse smakenrijkdom mee te contrasteren.”

Hoofdgerecht: Vino Nobile di Montepulciano 2019 Azienda Agricola Dei “Adellijke wijn in iedere zin: deze Vino Nobile is verfijnd, elegant en verheven, innemende kruidigheid gecombineerd met structuur en ragfijne zuren.”

Dessert: Finest Reserve Tawny Port Butler Nephew and Co NV
“Deze knappe assemblage van 7 jaar oude ports maakt een zowel licht als rijk palet: gekonfijt en fris rood fruit, kruiden en chocolade.”

Bestel de wijnen bij Colaris met actiecode: ‘Eva’ voor gratis bezorging!

 

Instructies:

Er zit een heldere instructiekaart bij de kerstmenu’s. Dit maakt het heel
makkelijk om verschillende gerechten en meerdere gangen voor een groep goed
op tafel te krijgen.

 

Arancini ala ragu met geroosterde paprika

Instructies: De Arancini zit in een bakje. Verwijder de folie met een mesje. Verdeel de salade op een bord en zet de dressing er naast. De overgebleven Arancini kunnen in het bakje blijven. Verwarm ze 10 minuten in de oven op 200 graden. Leg de Arancini op de salade.

 

Pulled beef met polenta en stoofpeertjes

Instructies: Verwijder de folie van het bakje met een mesje. Dek af met aluminiumfolie en verwarm 20- 25 minuten in de oven op 200 graden. Serveer op een bord of voor meerdere personen op een grote schaal.

 

Brownie van zoete aardappel met frambozensaus

Instructies: De brownie kan het best op kamertemperatuur geserveerd worden. Zet daarom de brownie zo’n 2 uur voor het diner uit de koelkast. De garnituren ( hangop en frambozensaus moeten wel in de koelkast. Verwijder daarom de folie met een mesje en zet de hangop en frambozensaus in de koelkast. Als het tijd is voor dessert: leg de brownie op een bordje en serveer met de 3 garnituren (Hangop, frambozensaus en crumble)

Andere suggesties…