Beschrijving
Voor
Bisque van Hollandse garnaal met tomaat en croutons
Hoofd
Riso nero met pulpo, zeekraal en tomaat
Dessert
Pain perdu (twentelteefjes) met appelcompote, noten en rozijnen
Wijnadvies van Jesse Lemmens (Colaris):
Voorgerecht: Saint-Véran ‘Les Colanges’ Domaine de La Creuze Noir 2021
“Een bekende appellatie toont zijn kracht. Puur, fris en rijp. Het is de elegantie van witte Bourgogne, die nooit verveelt.”
Hoofdgerecht: Régnié Jean-Marc Laforest 2021
“Ontdek de voorzichtige contrasten met deze lichte cru van de Beaujolais, die elegante fruitexpressie, vuursteentoets en lichte mineraliteit biedt.”
Dessert: Sauternes Château Laville 2018. “Gekonfijt en jammig, tropisch, geel en citrusfruit. Honing en lichte kruiden: het zoet met absolute finesse en heerlijk naspel.”
Bestel de wijn bij Colaris met actiecode: ‘Eva’ voor gratis bezorging!